Beko este marca internațională de electrocasnice a Arçelik Group și Partener premium al echipei de fotbal FC Barcelona. Aceasta oferă linii de produse care includ electrocasnice mari, aparate de aer condiționat și electrocasnice de mici dimensiuni. Beko este al doilea cel mai mare brand de electrocasnice din Europa și brandul cu cea mai rapidă creștere pe piața europeană în ultimii șapte ani.

Beko este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața electrocasnicelor din Marea Britanie și, de asemenea, liderul pieței de electrocasnice neîncorporabile din Franța și liderul pieței de electrocasnice din Polonia. În plus, Beko a devenit brandul de electrocasnice cu cea mai rapidă creștere de pe piața germană, cea mai mare piață de electrocasnice din Europa ultimilor cinci ani, ce a înregistrat o triplare în această perioadă.

Pentru Beko, generația inteligentă este cea mai mare sursă de inspirație în identificarea de noi soluții inovatoare. Beko este inspirat de nevoile și stilul de viață în continuă schimbare ale oamenilor și e dedicat să ofere consumatorilor o viață mai simplă prin electrocasnice inteligente. Beko oferă o gamă largă de soluții inteligente pentru a satisface nevoile diferitelor categorii de oameni, culturi și moduri de viață, în mai mult de 100 de țări din întreaga lume, prin furnizarea de electrocasnice rapide, fiabile și eficiente din punct de vedere energetic, cu tehnologii inteligente și un design elegant.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați https://www.beko.ro/despre-beko