Protofoliu - PlayStation

Activari in-store, prezentare a unor tehnologii in premiera, productie de materiale promotionale

Recunoscut drept lider global și o companie responsabilă de dezvoltarea divertismentului pe calculator, Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI), se ocupă cu distribuția, marketingul și vânzarea sistemului de divertisment PlayStation®4 (PS4®), sistemului de divertisment  PlayStation®3 și a sistemului de divertisment portabil PlayStation®Vita (PS Vita).

SCEI a revoluționat divertismentul pentru acasă din momentul lansării PlayStation® în 1994. PlayStation®2 a dus mai departe moștenirea PlayStation® de a fi pilonul central al divertismentului pentru acasă. PSP® (PlayStation®Portable) a extins posibilitatea de a experimenta divertismentul și în mediul portabil. PS3® este un sistem avansat de divertisment care integrează motorul performant Cell Broadband Engine și procesoare RSX. PS Vita este un sistem de divertisment portabil care oferă combinație între jocuri avansate și conectivitate socială. PlayStation®4 redefinește modul în care utilizatorii se implică în joc și folosesc conținutul online oferind o experiență grafică imersivă, viteză, interacțiune personalizată și opțiuni avansate de relaționare socială. PlayStation™Network, care include PlayStation®Store și oferă experiențe unice de gaming online pentru utilizatorii Playstation.

PlayStation™Now, un serviciu de streaming care combină tehnologiile cloud, le permite utilizatorilor să acceseze instant o serie largă de jocuri PS3 pe numeroase dispozitive conectate la Internet pe care le folosesc zilnic. Cu sediul în Tokyo, Japonia, SCEI, alături de companiile afiliate, Sony Computer Entertainment America LLC și Sony Computer Entertainment Europe Ltd., și divizia sa Sony Computer Entertainment Japan Asia, dezvoltă, produce, distribuie și vinde produse hardware și software, precum și gestionează programele de licențiere a terților pentru aceste platforme, în țările în care își desfășoară activitatea, la nivel global. Pentru mai multe detalii, intrati in comunitatea Facebook a PlayStation din Romania, accesati site-ul oficial al companiei, sau urmariti ultimele noutati pe blogul PlayStation. Cele mai populare jocuri PlayStation pot fi achizitionate de pe magazinul online al companiei.