Portofoliu - Scandia Food

Activari in-store si campanii de comunicare 360

Scandia Food este lider pe piața conservelor pe bază de carne din România, conducȃnd detaşat categoria pateului cu ficat, cu o cotă de piață în volum de peste 46% (sursă: AC Nielsen, 2014) și acoperind şi alte segmente precum pate vegetal, carne și mâncare la conservă. În anul 2010 ne-am extins cu două noi linii de business: restaurant quick service și producție de mezeluri.

Scandia Food detine in prezent un portofoliu de marci cu o notorietate foarte buna in randul consumatorilor.

Fie ca vorbim de Scandia Sibiu, Bucegi sau Sadu, oricare din ele reuseste sa ajunga la papilele consumatorilor prin diverse atu-uri; Scandia Sibiu este aliatul targetului premium care cauta retete curate, fara E-uri, cu ingrediente de calitate superioara, in timp ce Bucegi este pe mesele celor ce isi doresc o mancare gustoasa indragita de toti membrii familiei si la un pret accesibil, iar Sadu este adresat celor care au nostalgia mancarii facute la tara, in batatura, de parinti sau bunici.

In acelasi timp, rafturile comertului modern gazduiesc si produse sub marca premium Via, in portofoliul careia regasim pateuri fine la borcan, fara aditivi. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul oficial al companiei.