Portofoliu - Tic Tac

Activari in-store si campanii de comunicare 360

Legendara Summer of Love a dat nastere multor notiuni indraznete, dar a fost Ferrero cel care a venit cu ideea care a ramas fresh mai bine de 45 de ani.

Astazi, putem spune ca a fost o Menta mica pentru om, dar un salt urias inspre prospetime pentru toata lumea.

In aceasta lume fiecare trebuie sa isi construiasca un renume, si, cum nimic nu functioneaza mai bine ca un nume inedit, Ferrero nu a ezitat sa inlocuiasca denumirea de ‘Drajeuri mentolate racoritoare’ cu ‘Tic Tac’.

Era anul 1970 si noua denumire a intrat in centrul atentiei. Tic Tac se refera la sunetul emblematic al drajeurilor cand cutia este agitata. Noul nume a devenit popular si astfel Tic Tac si-a inceput ascensiunea spre celebritate.

Anii ’80 au fost o perioada a schimbarilor si a transformarilor, atat pentru lume cat si pentru Tic Tac. Explozia vanzarilor pe pietele emergente, expansiunea Tic Tac pe 5 continente, precum si introducerea de arome noi au fost cateva dintre reusitele memorabile pentru cele mai populare drajeuri cu menta de pe glob.

Tic Tac si-a continuat drumul spre un succes revigorant, incoronand aromele Orange si Mint ca preferatele tuturor timpurilor.

Anii ’90 au fost perioada cresterii stabile. Tic Tac devenise unul dintre cele mai populare din industria produselor zaharoase. A fost ca in filme – de la un drajeu mic de menta la un gigant racoritor cunoscut in intreaga lume- nimic n-ar mai fi putut sa-l incetineasca pe Tic Tac.

Pe masura ce brandul s-a maturizat, portofoliul de arome a evoluat spre deliciul si surprinderea fanilor sai loiali. Menta, portocale, editii speciale – Tic Tac le avea pe toate!

Intotdeauna proaspat, intotdeauna impreuna, intotdeauna o echipa de succes. Inca ne mai amintim de succesul rasunator al aromelor precum Cherry Passion, Grape & Litchi, Extra Strong Mint…

De atunci, periodic, ne rasfatam fanii cu arome in editie limitata, si spre incantarea noastra observam entuziasmul cu care sunt primite.

Juno, Dr Doolittle, Airheads, Din Dragoste pentru Roma – da, Tic Tac a ajuns si pe marele ecrane, dar si pe cele mici, intrand in gratiile celor din Prietenii Tai (Friends), Will si Grace, Familia Simpson si pana si Doctor House.

Aceste asocieri fine din cultura pop inseamna mult pentru noi – ele reafirma ca puterea racoritoare a brandului Tic Tac este ancorata in imaginatia tuturor.

Tic Tac inseamna prospetime si inovatie, ca atare pentru a mentine noutatea, Tic Tac a introdus editiile speciale.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul oficial al brandului.